Jobba enklare med automatisk registrering hos ID06

Lägger du också mycket tid på att hantera samtycke av personuppgifter när du registrerar utbildningar hos ID06? Vi på Falagrett har lösningen för dig. Nu behöver du inte längre lägga tid på att jaga kursdeltagares samtycke som ska samlas i en pärm för säker förvaring innan du manuellt registrerar deltagarnas utbildningar hos ID06 kompetensdatabas. Signa upp dig på Falagrett istället.
 
Som utbildningsföretag kan du koppla ihop Falagrett med ID06 genom ett enkelt API, vilket innebär att du gör all registrering via portalen.
 
Varför det är bra? Jo, för att:
  • Du slipper hålla manuell koll på samtycket – det syns tydligt i Falagrett.
  • Du slipper jaga samtycke – Falagrett gör det åt dig genom automatiska mail och sms till deltagarna.
  • Du slipper registrera deltagare manuellt eller via excel – i Falagrett förs uppgifterna över direkt. 
Falagretts portal är framtagen för att underlätta för dig som administratör eller rapportör så att du kan arbeta smartare och lägga mindre tid på att jaga samtycke och registrera uppgifter. Falagrett gör jobbet åt dig.
 
 
"Jag har arbetat med manuell registrering och vet hur kämpigt det kan vara.
Skona din arbetsbelastning och frigör tid så kan du göra de saker som du annars
inte hinner med"  - Anna. Utbildningsadministratör
 
 
Vi tog fram Falagrett för att förenkla arbetet med att dokumentera kunskap och kompetens. När vi analyserade hur branschen jobbar med ID06-rutinerna ville vi skapa något som bara krävde ett klick för att färdigställa. Så mycket som var femte arbetsuppgift kan tas bort genom automatisk hantering. ID06 är ett sådant exempel. Den intjänade tiden kan istället läggas på arbetsuppgifter som kräver mer mänsklig tankekraft.
 
pexels-michael-burrows-7129713
 

Vad är ID06?

 
ID06 kompetensdatabas samlar bevis på behörighet inom byggbranschen för att stärka säkerheten och den sunda konkurrensen. Med ID06 kan beställare av arbetskraft se vilken behörighet underentreprenörernas medarbetare har. Som leverantör av utbildningar behöver du därför vara registrerad i ID06.
 
När en kursdeltagare blivit godkänd i en utbildning så syns behörigheten i ID06 först när deltagaren gett sitt samtycke till det. I Falagrett-portalen kan du som representant för ett utbildningsföretag också hålla koll på giltighetstider och höra av dig när det är dags för uppdaterad behörighet.